Szolgáltatások

Nézz körül a szolgáltatásaim között. Megtervezem az álom otthonod, vagy segítek felkészíteni ingatlanod az értékesítésre.

A lakberendező feladata, hogy megbízója számára otthont vagy éppen élhető munkahelyet teremtsen, irányt mutasson ennek eléréséhez. Ehhez rengeteg eszközt kell bevetni, mint az elrendezés, formák, színek, textúrák és természetesen a fények, tapéták, függönyök és egyéb kiegészítők felhasználásával.

Lehet szó egyetlen helységről, lakásról, házról, vagy akár a munkahelyről is. Fontos a harmónia megteremtése mindenhol, a pihenés vagy éppen a produktivitás szempontjából.

Nincs két egyforma feladat, így nincs két egyforma tervezési ár sem. A tervezési díj mértéke függ a tervezési feladat típusától, bonyolultsági fokától, a tervezési terület nagyságától, az építészeti adottságoktól. Függ a tervezési szint mértékétől és a sürgősségétől is, épp ezért nem általánosítható. Minden feladatra egyedi árajánlatot készítek, keress bizalommal.

Dolgozzunk együtt!

Felmérem igényeidet, elképzeléseidet, tanácsot adok, és látványtervet készítek neked. Amennyiben igényled, segítek az óhajtott bútorok, burkolatok, kiegészítők felkutatásában is. Írj nekem, vagy hívj telefonon és egyeztetünk egy időpontot.