Gyakori kérdések

Gyakran feltett kérdéseitek a lakberendezéssel, és a közös munkával kapcsolatban. Amennyiben nem találtad meg a kérdéseidre a választ írj bátran.
 • Kik a tipikus megbízóid?

  Az élet minden területéről vannak ügyfeleim. Első otthonukba költözők, kis- és nagygyermekes családok, szépkorú házaspárok, karrier vezérelt agglegények. Egy a közös bennük, OTTHONRA vágynak. Függetlenül attól, hogy életük melyik állomásán állnak, szívesen dolgozok mindenkivel.

 • Használhatom a meglévő bútoraimat?

  Igen! Valójában arra bíztatjuk ügyfeleinket, hogy építsenek be néhányat, a már meglévő bútoraikból, hiszen ez teszi igazán otthonossá a teret. Őszintén megmondjuk azt is, ha egy adott darab méretében, színében, megjelenésében nem passzol a térbe. Sőt esetlegesen még javaslatot is teszünk egy másik helységben való elhelyezésre.

 • Mikor keressek lakberendezőt?

  Minél előbb, annál jobb. Új építésű ingatlan esetén, még a tervezési fázisában a legcélszerűbb, hiszen a falak, elektromos kiállások, tetszés szerint mindenféle kompromisszum nélkül mozgathatók.

 • Mit tartalmaz egy első otthoni konzultáció?

  Az első telefonbeszélgetést követően, amint megbizonyosodtunk, hogy szimpatikusak vagyunk egymásnak, szükségessé válik egy otthoni konzultáció. Ekkor értékes szakmai útmutatást, ötleteket és információkat adunk, hogy megfelelő úton haladhasson a projekt. Bájárjuk az átalakítandó tereket és megbeszéljük a stílus és életmódbeli igényeket.

 • Hogyan kezdjünk hozzá?

  Keressen fel minket a megadott elérhetőségek egyikén. Adunk egy időpontot az Ön számára legmegfelelőbb helyen. Itt válaszolunk a kérdéseire és röviden vázoljuk a tervezési folyamatot, részleteket. Meghatározzuk az otthoni konzultáció időpontját. Addigra összegyűjti ötleteit anyagmintát, kedvenc színeit, elképzeléseit. Természetesen ezek mind gyorsítják a tervezés menetét.

 • Mennyibe kerül egy lakberendező megbízása?

  Számos tényező befolyásolja. A projekt mérete, részletessége, összetettsége. Az elvégzendő feladatok. Kell-e az anyagok beszerzésében segíteni, szakemberekkel a kapcsolatot tartani, vagy csak egy látványtervre van szükségünk.

 • Milyen dekorációs elemek dobnak fel egy helyiséget?

  A kiegészítők. Amennyiben szeretné korábbi bútorait megtartani, viszont a helyiséget „megfűszerezné” csak néhány kulcsfontosságú kiegészítőt kell beszereznie. Növények, képek, párnák... melyek nagyon sokat tudnak a tér eleganciájáért tenni.

Dolgozzunk együtt!

Felmérem igényeidet, elképzeléseidet, tanácsot adok, és látványtervet készítek neked. Amennyiben igényled, segítek az óhajtott bútorok, burkolatok, kiegészítők felkutatásában is. Írj nekem, vagy hívj telefonon és egyeztetünk egy időpontot.